Eskişehir’in ilk AVM’si olan Esnaf Sarayı’nda meydana gelen yangın sonrası ETO Başkan adayı Ayhan Sezer, mağdur olan esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Meydana gelen yangının bilişim teknolojileri üzerine çalışan esnafı olumsuz etkilediğini belirten Sezer "Buradaki esnafımız çıkan yangında mağdur olmuştur. Kimse böyle bir sonuç olmasını istemezdi ancak şimdi önemli olan yaraların hızla sarılması ve bu bölgenin yeniden ticarete açılmasıdır. Bizler de elimizden geleni yaparak esnafımızın yarasına merhem olmalıyız" dedi.

Eskişehir Ticaret Odası başkan adayı Ayhan Sezer Esnaf Sarayı yönetimiyle biraya gelerek yangın yerini inceledi. Buradaki dükkanların yeniden inşaası için elinden gelen desteği vereceğini belirten Sezer "Odalar, Belediyeler, kurum ve kuruluşların da burada yaşananları görmezden gelmemesi ve elini taşın altına koyması gerekmektedir. Ben burada yaşanan yangında üzerime düşen görevi yerine getirmeye hazırım.. Dileğim kısa zamanda buranın yeniden ticarete açılmasıdır. Tek tesellimiz ise can kaybı yaşanmaması olmuştur" dedi.

Esnaf Sarayı yönetimiyle de bir süre görüşen Ayhan Sezer yangının çıkış tespitinin ardından enkaz temizlenince hemen üzerine düşen görevi yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

                                                                                                                 

Editör: TE Bilişim