Belçika Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz, Eskişehir Ticaret Odası Başkan adayı Ayhan Sezer’i seçim ofisinde ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Üç adaylı seçim döneminin oldukça hareketli geçtiğini söyleyen Tapmaz, Eskişehir'in her daim çok sesli bir yapıda olduğunu, bunu siyasette de çalışma dünyasında da sürekli görüldüğünü  söyledi.  Bu çok sesliliğin ticaret erbabında da olması kendisini hiç şaşırtmadığını belirten Tapmaz, “ Bilakis rekabetin olduğu ortamlarda kalite de artar. Eskişehir de yaşayan Emirdağlı hemşerilerimizin sayısı oldukça fazla. Ticaretten de yakından tanıdığımız dürüst, çalışkan bir aday olan Ayhan Sezer'in bu yarışa katılmasını memnuniyetle karşıladık. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz" diye konuştu.

 Belçika Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz ayrıca Eskişehir'de yaşayan Emirdağlı hemşerilerine de başkan adayı Ayhan Sezer'e destek olmalarını istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan Sezer ise iki yıldır tabanın sesi olduklarını ve seçimde de büyük bir farkla galip geleceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim