Haber: Erdoğan Ekiner

 Sivrihisarlılar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurulunda yeniden dernek başkanlığına seçilen İsmail Arslan, dernek olarak bir bina satın aldıklarını vurguladı.

Sivrihisarlılar Derneği genel kurulu, önceki gün dernek binasında, üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Genel kurulda konuşan Başkan İsmail Arslan, geçmişte yapılan çalışmaları aktardı. Emekli öğretmen İsmail Arslan, “Derneğimize Atatürk Lisesinin yanında bir bina aldık. Bina biraz eski, kentsel dönüşüm kapsamında yenileyeceğiz. Proje ve onay aşamasından sonra İnşaata hemen başlayacağız. Yeni binamız dernek binası ve kültürevi olarak hizmet verecek. 1300 dolayında üyemiz var. Sonbahara kadar kaba inşaatını tamamlamak istiyoruz. Üyelerimiz katkı veriyor, ayrıca mimar Ali İnci proje konusunda bize katkı veriyor” dedi. Sivrihisarlılar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, derneğin gerçekleştirdiği diğer çalışmaları da şöyle aktardı: “Öğretmenlik ülkemiz açısından önemli bir meslektir. Öğretmenler gününde dernek üyesi bazı eski öğretmenlerimize plaket verdik. Konya’ya bir gezi düzenledik. Sivrihisar.com.tr adıyla bir veb sitesi oluşturduk. Yöresel yemeğimiz olan “Arabaşı” yemeği etkinliği düzenledik. Üyelerimiz arasında dayanışmayı güçlendirmek istiyoruz. Eskişehir’de 150 dolayında Sivrihisarlı var. Daha etkin olmalıyız”

Yönetim kurulu üyesi Necmi Günay’ın faaliyet raporunu okuduğu genel kurulda, yapılan seçimler sonrasında İsmail Arslan başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu oybirliği ile göreve getirildi, genel kurul sonrasında dernek üyeleri dernek binası önünde bir hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İsmail Arslan başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu üyelerden oluştu. Zaim Zaimoğul, Niyazi Koca, Faruk Öz, Necmi Günay, Ümit kabakçı, Bekir Aydemir, Mustafa Tanyeli, Murat Yüzügüllü. Denetim Kurulu: Ali İnci, Gülvezir Özdamar, Yusuf Selek

Editör: TE Bilişim