Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman ile Sağlık Sen Eskişehir Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’ın tartışmaları sosyal medya üzerinde sürüyor.

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Muammer Karaman, Sağlık Sen Eskişehir Şubesi'ndeki delege seçimleri öncesi yaşanan olaylarına Sosyal Medya sayfasında "Bazı sendikalarda delege başvurusu yapmak isteyenler sendika binasına dahi sokulmaz, dışarıda güneş altında bekletilir, girenlere mafya kılıklı adamlar tarafından zorla ev adresleri yazdırılır, yazmak istemeyenler darp edilip karakola düşülür.

Eğitim Bir Sen'de delege başvurusu yapanlara en kaliteli çikolatalar ikram edilir, kolonyalar dökülür" tümceleriyle gönderme yapmasına Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal  da yanıt verdi.

Memur Sen İl Temsilcisi Karaman face sayfasında yaptığı göndermeye Köksal şöyle yanıtladı:

"Memur Sen İl Temsilcim

Her Şey Sağlık Sen Şube Başkanı Olarak Memursen İl temsilciliği ne aday olmam ile Başladı ;bir akşam  Odunpazarı’nda yanımızda eğitim bir sen kurucu abimizin yanında Sayın Muammer Karaman şahsımın Milli Görüşçü Olmadığı asla Memursen Başkanı olamayacağımı söylemesi ile başladı ve biz Dik durduk aday olduk Allaha şükür şahsımın hiç bir vakıf dernek ile sıkıntısı ön yargısı yok vatan hainleri hariç hatta seçim dönemi Memursen Temsilcimiz Saadet partisine Gönül verdiğini Benim Milli görüş düşmanı olduğumu iddia ederek Oy istemiştir. Bizler dava için Memur Sen İçin Şimdiye Kadar Bizleri Öteki yapanları asla paylaşmadık;ancak zaruri durum bügün bu olayları paylaşmak zorunda bırakmıştır.

Değerli Muammer Başkan Senin ilk seçildiğin seçimde Siyaset ile kavga ettiğinde siyasi müdahale karşı Şahsım kimi destekledi.

1-Memursen İl temsilcisi tarafsız siyaset Üssü olmalıdır

2- Bütün Eğitim Camiası başta herkes örnek olmalıdır

3- Bir Milyon Üyesi Olan Her Görüşe Hakim üyeleri bulunan Memursen Ailesi belli bir görüşün prangasına mahkum edilemez. Şahsım Üye olduğum ilk günden bu yana Sağlık Sen ailesine Siyaset üssü bir dil ile hizmet ediyoruz

4- Memursen Başkanı Kendi ailesinin içinden başka bir sendikanın iç işlerine girmez eğer var ise bir sorun önce şube başkanına gelir olayları tarafsız gözlemler yaşanmamış iftira ile makam hırsı olanları sırf şahsımı kendine rakip görüp Sağlık Sen içine nifak sokmaz

5- Ankara Memursen Avukatlarını arayıp Sağlık Sen i nasıl karıştırmak için bilgi istemez

6- Sağlık Sen Ailesi tercihini yapmış Çok Yüksek Bir oy oranı ile kendisine hizmet edeni,dertleri dertleneni belirlemiş tam yetkiyi şahsıma vermiştir.

7- Allaha Şükür beni yetiştiren öğretmenlerim Türk Eğitim Sen de olsa bile benim için baş tacıdır onlar ile arama asla siyaset girmez.

8- öğretmenler gününde önce bizi yetiştiren aile Sağlık Meslek lisesi olmak üzere Türk eğitim sen ziyareti ve eğitim birsen ziyareti  ile öğretmenler günü kutlanır .  

9- 4 yıldır asla kendimizin siyasi görüşü belli olmasına rağmen hiç bir üyem hiç bir temsilcim ile siyaset konuşmadık burası Sağlık Sen ailesi

10- Sadece yaptığımız sosyal faaliyetler, projeler, Devletimizin Birliği ve Bekası için çalışmalar yaptık şükür üyelerimizin gönüllerinde yer edinmişiz sonuç ortada.

11- Eğer bir oyum olsa idi inan bu oyu aşağıdaki şartları taşıyan özelliklere verirdim;

Değerli Memur Sen ailesi ; beraber ses getirecek farkındalık projeleri yapacak ,önceliği her zaman üye olacak asla  üyeler arasında ayrım yapmayacak.

Her özelliği ile eğitim camiasına örnek olacak Güler Yüzlü Çocuklarınızı rahatlıkla emanet edecek birine oy verirdim. Öğretmenin Sağcısı solcusu olmaz olmamalı Toplumun Temel Taşı önce aile sonra Öğretmenlerdir.4 yıldır Memur Sen İçinde Kendi Görüşünü dikta etmek istemek ne kadar acı bir durum. Bu sebeple Eğitim bir seçimlerinin şehrimize hayırlı olmasını diler Değişim İçin Aday olan Ahmet Berberler Kardeşime Başarılar dilerim kazanır veya kaybeder kazanan Eğitim Bir Sen olacaktır."

Editör: TE Bilişim