ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanlığı’na seçilen Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy'u ziyaret etti. Görüşmede, STK’ların ve sosyal sorumluluk çalışmalarının önemine işaret edildi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Değişim Seninle Başlar Ekibi’yle birlikte Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ve yürütme kurulu üyelerini ziyaret etti. Kısa süre önce Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanlığı’na seçilen Akçasoy'u kutlayan Tekgöz, yeni görevinde başarılar diledi. Devlet, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan Kent Konseyleri’nin önemine işaret eden Tekgöz, “Aktif olarak çalışan, doğru işler yapan tüm sivil toplum kuruluşları bizim nazarımızda hem ülkemiz, hem şehrimiz için çok önemlidir” dedi.

Eskişehir’i Çok Seviyor, Önemsiyoruz

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy da farklı birey, grup, kurum ve kuruluşların bir araya gelerek oluşturduğu Kent Konseyi’nin ortak akıl ve gönüllülük anlayışıyla hareket ettiğini söyledi. Eskişehir’de yerel yönetimlere katkıda bulunmak, kentlilik bilincini oluşturmak için bir araya geldiklerini vurgulayan Akçasoy, “Eskişehir’i çok seviyor, çok önemsiyoruz. Bu güzel şehrin dokusu değişsin istemiyoruz. Sosyal sorumluluk çalışmalarımızla hem kente, hem tüm canlılara dokunmak istiyoruz” diye konuştu.

ETO Bu Çalışmalara Destek Verilmeli

Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Erdoğan Tekgöz ile yaptığı görüşmede Kent Konseyi olarak özellikle sosyal sorumluluk çalışmalarında Eskişehir Ticaret Odası’nı da yanlarında görmek, desteğini almak istediklerini de ifade etti. ETO Başkan Adayı Tekgöz ise ETO’nun bir görevinin de halkın ve şehrin menfaatine olan sosyal sorumluluk çalışmalarına destek vermek olduğunu bildirdi.

Editör: TE Bilişim