Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Dr. Azmi Kerman, Sözcü Gazetesi’nin yazar ve yöneticileri hakkında Fetö’ye yardım davası açılmasının kamu vicdanını yaraladığını belirterek Sözcü Gazetesi ve yazarlarının yalnız olmadığını  dile getirdi.

Sözcü Gazetesi’nin Atatürk devrimlerinin ‘yılmaz savunucusu’, Türk aydınlarının yıkılmaz kalesi olduğunu öne süren ADD Şube Başkanı Kerman,  “Sözcü Gazetesi'ne ve yazarlarının karşı yapılan Fetö'cü suçlaması asla kabul edilemez. Batı Emperyalizminin maşası Fettullahçı Terör Örgütüne karşı tarikat ve cemaatlere karşı yıllardır yılmadan, en zor şartlarda verilen mücadele ortadır” dedi.

Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkarak yerine Batı güdümlü bir İslam Devleti kurmak isteyenlerin geçmiş yıllarda çeşitli oyunlar oynadığını, ülkenin en yaşamsal kurumlarını ele geçirdiklerini kaydeden Kerman şunları söyledi:

“Amaçlarına ulaşmak için "Ergenekon,Balyoz,..." gibi davalarla yurtseverleri hedef almışlardı.

Türkiye'de medyanın büyük ölçüde bağımsızlığını yitirdiğini, iktidar yanlısı sermaye kesiminin denetimine geçtiğini biliyoruz. Böyle bir dönemde doğru gazetecilik yapan, her aman her koşulda halkının ve gerçeklerin yanında olan Sözcü Gazetesi'nin yazındayız. Tüm kalbimizle destekliyoruz. Sözcü ve yazarları yalnız değildir. Laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Atatürk Devrimlerini yılmadan savunmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim