Esnaf Ve Sanatkârlar Oda seçim çalışmaları için İnönü ilçesine gelen Eskişehir Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyesi STK başkanları belediye ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf odaları başkanları ile birlikte pazarcı esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Bozkurt, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Ziyarette pazarcı esnafı ve vatandaşlar İnönü Belediyesi tarafından ilçeye yapılan kapalı Pazar yerinden dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a ve ziyaretlerinden dolayı oda başkanlarına teşekkürlerini ilettiler.

EESOB Başkanı Ekrem Birsen ve oda başkanları esnaf ziyareti sonrası Belediye Başkanlığı makamına geçerek burada Başkan Bozkurt’tan ilçeye yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi aldılar.

İnönü ilçesinde gerçekleştirilen programa; Eskişehir Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Ekrem Birsen, Esnaf Kefalet ve Kedi Kooperatifi Başkanı Suat Er, Eskişehir Yaş Sebzeciler Meyveciler Balıkçılar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, Eskişehir Pastacılar Fırıncılar ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanı Akif Topuz, Eskişehir Sucular Odası Başkanı Gazi Kaya, Eskişehir Ticaret İl Müdürü Vekili Cemil Kürkçü, Bakanlık Temsilcileri Onur Tuncer ve Nadir Özmen katıldı.

Editör: TE Bilişim