Eskişehir Kent Konseyi ve TMMOB Elektrik mühendisleri Odasının düzenlediği “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü” gerçekleştirildi. Seminere konuşmacı olarak  AG Psikoloji ve Psikiyatri kliniğinden Psikiyatrist Uzman Dr. Gönül Sünnetçioğlu ve Uzm. Klinik Psikolog Ayşe Dönerce katıldı.

Psikiyatrist Uzman Dr. Gönül Sünnetçioğlu, “Günümüzde çok yoğun olarak yaşanan en önemli sorunlarından biri olan stres yönetimi ve öfke kontrolü ile ilgili bir seminer gerçekleştiriyoruz. Stres ve öfkeye nasıl bir çözüm getirebileceğimiz konusunda konuşacağız. Bu seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Eskişehir Kent Konseyi ve TMMOB Elektrik Mühendisler Odasına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Uzm. Klinik Psikolog Ayşe Dönerce ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Stres ve öfke iç içe olan durumlar. Stresin olduğu yerde öfke, öfkenin olduğu yerde stres kendisini gösteriyor. Öfke bizim çoğu zaman kontrol etmekte güçlük çektiğimiz bir duygumuz. Ama öfkenin hem pozitif hem de negatif olan bir durumu vardır. Mevcut yaşantımızda öfkenin kontrolü ve stresin yönetimini sağlamak oldukça güç. Belki bizler bu konuda gayret gösterir, küçük de olsa adım atarak bilinçlendirme yoluna gitmek istiyoruz. Bugün de bu sebeple buradayız.”

  

Editör: TE Bilişim