Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı için adaylığını açıklayan Süleyman Çöken'e Sivrihisar bölgesinde güçlü olan Taner Kıllıoğlu'ndan destek geldi.

  Çöken ve ekibi seçim çalışmalarını konuşmak üzere bir otelde toplantı gerçekleştirdi.   Süleyman Çöken ile kader birliği yapmak için bir araya geldiklerini kaydeden Taner Kıllıoğlu, tüm hemşehrilerinin ve çalışma arkadaşlarının desteğini alacaklarına emin olduğunu kaydetti.

Çöken de Taner Kıllıoğlu'nun desteğinden memnun olduğunu kaydederek, "Biz esnafımız için çalışacağız. Onlar için bütün kapıların açılması için çaba harcayacağız. Sorunlarını biliyoruz, koltuğa yapışmadan emeklerinin korumak için çaba harcayacağız.

Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerinden ve taksi dolmuşu esnafımızdan bize çok fazla sorun aktarıldı. Hepsine çözüm üreteceğiz. Tüm üyelerimiz gibi onların da yanında olacağız. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz.

  Odamıza bağlı olan kamyoncu, kent içi taksici, nakliyeci ve taksi dolmuşçusu esnafının yöneticileri ve kendileri ile yılda 2 kez istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Sorunları dinleyici ve çözüm üretici toplantılar yapacağız.  

Seçim sonrası kapısını kapatıp, kendi dünyasına çekilen bir yönetici grubu asla olmayacağız. En büyük vizyonumuz, oturduğumuz koltuğa yapışıp kalmak değil, adımızdan adaletli ve verimli bir dönem yapan başkan olarak söz ettirip, hoş bir seda bırakarak, bizden sonra gelenlere görevimizi alnımızın akıyla teslim etmek olacak.

  Bize bağlı esnafımızın haklarını gerekli kurum ve kuruluşlarda onların menfaatine olacak şekilde savunacağız. Kent içinde görev yaparken gerekli güzergah, fiyat tarifesi gibi konularda esnafı mağfur etmeyecek şekilde görevimizi yapacağız.”  

Editör: TE Bilişim