ETO Başkanı Metin Güler, sektörel sorunlarını ve taleplerini görüşmek üzere sürücü kursu hizmeti veren üyelerle bir araya geldi.

Eskişehir Ticaret Odası’nın sürücü kursu hizmeti veren üyeleri sorun ve taleplerini istişare etmek üzere bir araya geldi. ETO Yunus Emre Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eğitim ve Rehabilitasyon Meslek Grubundaki meclis ve komite üyeleri de katıldı. Toplantıda sürücü kurslarının sorunları ve sektörde yaşanan gelişmeler ele alındı. Sürücü kursu hizmeti veren ETO üyeleri toplantıda eğitim aracı olarak alınacak araçlardan ÖTV alınmaması, sürücü kurslarının her yıl ödediği ruhsat harcının kaldırılması gerektiğinin altını çizdi.

ETO üyelerin talepleri için 320 kez girişimde bulundu

Toplantıda konuşan ETO Başkanı Metin Güler, odanın 40 meslek grubunda faaliyet gösteren üyelerle sektörel sorunları değerlendirmek üzere sürekli bir araya geldiklerini belirterek, toplantıda çıkan sonuçları ilgili kurum ve bakanlıklara ilettiklerini söyledi. 2019 yılında yapılan meslek komiteleri toplantıları neticesinde üyelerin sorunlarını çözmek için 320 kez girişimde bulunduklarını belirten ETO Başkanı Güler, sürücü kursu hizmeti veren üyelerin de taleplerini TOBB nezdinde ilgili kurumlara aktaracaklarını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim