Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, Eskişehirspor’un içinde bulunduğu durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Vaziyetin buralara gelmesi hiç beklenmeyen ve arzu edilmeyen bir tablodur” diyen Tambova, “Burada ortak bir irade ve akılla hareket etmek, kimsenin eski ya da şimdiki yönetimi incitmeden, geleceğe yönelik olumlu bir yapı meydana getirmeyi amaçlaması gerekmektedir” dedi.

Eskişehirspor’un Eskişehir için önemine vurgu yapan Tambova, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kulübümüz Eskişehir gibi ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmişliği yüksek, sportif faaliyetlerin önemsendiği bir şehirde eğer kayyuma giderse, tarihe karşı sorumlu olacak pek çok kişi mevcuttur. Bir taraftan yönetim listelerine isim yerleştirdiği, kulüp üzerinden kontrol sağlamaya çalışıp, sonra da takım yokmuş ya da gereksizmiş gibi davranmak büyük bir haksızlıktır. Şehrimizde, bütün olaylara hakim olmak isteyen ve bu şehirde her şeyin kendisinden sorulmasını bekleyen birçok insan vardır. Bu ‘büyük’ insanların, bizlere böyle bir üzüntüyü yaşatmayacağını ve Eskişehirspor’u sahipsiz bırakmayacaklarını umuyorum. Bu takım sadece sahada maç oynayan insan topluluğu değildir. Eskişehirspor bu şehrin bitmeyen sevdasıdır.”

Editör: TE Bilişim