Eskişehir Ülkü Ocakları 2014 yılında başlatmış olduğu ‘Mülk Edinme Projesi’ Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Metin Nurullah Sazak’ın desteği ile sona erdi.

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumrukaya tapusu alınan mülk ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumrukaya yaptığı açıklamada, “2014 yılında değerli ocak yöneticisi arkadaşlarımızın azim ve kararlılıklarıyla ve davamıza gönül vermiş gönüldaşlarımızla da yapılan istişareler neticesinde yola çıkmıştık. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayımız Sayın Metin Nurullah Sazak Bey'in vermiş olduğu büyük destek ile sona ermiş oldu. Mülkümüzün tapularını aldık” dedi.

Yumrukaya açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ahde vefa sahiplerinden Allah razı olsun. ‘Bizi öldürebilirler, fakat davamızın yürüyüşünü kimse engelleyemez’ diyen, devlet adamlığında dürüstlüğü ile büyüyen, kalitenin, üstün ahlakın, görev anlayışının hülasa ülkücülüğün sembollerinden şehidimiz Gün Sazak’ın emaneti Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Adayımız Metin Nurullah Sazak Bey’e Ülkü ocaklarımız başta olmak üzere teşkilatımız adına peşinen teşekkür ediyoruz. MHP Eskişehir 1. Sıra Milletvekili Adayımız Metin Nurullah Sazak Bey ‘Türk'ün kut'lu ocağı Yesevi dergâhı, Yavuz otağı, Yunus evi’ olan Eskişehir Ülkü Ocağımızın kalan mülk borcunu ödeyerek gönüllere girmiş, ocakta yetişecek birçok gencin duâsını almıştır. Yarım asırlık hareketin artık Eskişehir’de de kendisine ait tapulu bir mülkü var. Eskişehir İl Başkanlığı olarak eğitim faaliyetlerimiz başta olmak üzere daha kapsamlı ve verimli hizmet edebilmek Türk gençliğinin bir mefkûre kazanmasını sağlamak gayesi ile mülkümüzü kullanacağız. Vatana, millete ve davaya hizmet eden gençlerin yetişmesinde büyük bir hayra vesile olmuştur. Biz razıyız, Allah da ondan razı olsun.”

Editör: TE Bilişim