TBMM, Gıda Bankacılığı Uygulamasının Araştırılması ve Yaygınlaştırılması İnceleme Alt Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve komisyon üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

 Türkiye’de yemek israfının önlenmesi ve gıda bankacılığının yaygınlaştırılması amacıyla; TBMM Dilekçe Komisyonunca kurulan Gıda Bankacılığı Uygulamasının Araştırılması ve Yaygınlaştırılması İnceleme Alt Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Komisyon Üyeleri Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Yalova Milletvekili Fikri Demirel, konuyla ilgili bir dizi toplantı ve görüşme yapmak için Eskişehir’e geldiler.

 İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve Alt Komisyon üyeleri Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Yalova Milletvekili Fikri Demirel Valilikte yapılan toplantıdan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek, Başkan Büyükerşen’i ziyaret ettiler. Görüşmede Alt Komisyon Başkanı Satır, Başkan Büyükerşen’e Gıda Bankacılığıyla ilgili bilgi verdi.

 Başkan Büyükerşen ziyaretlerinden dolayı Gıda Bankacılığı Uygulamasının Araştırılması ve Yaygınlaştırılması İnceleme Alt Komisyonu Başkanı ve üyelere teşekkür etti.  

                                                                     

Editör: TE Bilişim