TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve Komisyon Üyeleri; Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, Eskişehir’de düzenlenecek olan “Gıda Bankacılığı Uygulama” toplantısına katılacak heyeti, Eskişehir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

TBMM Dilekçe Komisyonu Genel Kurulunun 01.06.2016 tarihli kararı ile kurulan Gıda Bankacılığı Uygulamasının Araştırılması ve Yaygınlaştırılması İnceleme Alt Komisyonu tarafından, illerdeki yapılan faaliyetleri yerinde görmeye çalıştıklarını aktaran Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ise, Eskişehir’de olmaktan dolayı memnuniyeti duyduklarını ifade etti.

İllerdeki dernekler, vakıflar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ile belediyeler nezdinde Valilikler kanalıyla düzenlenen toplantılarda hem bilgilendirme hem de incelemeler yaptıklarını aktaran Başkan Satır, konuşmasını ziyareti kabulden dolayı Vali Çelik’e teşekkür ederek bitirdi.

Editör: TE Bilişim