Saha çalışmaları boyunca yöre derneklerini hiç ihmal etmeyenErdoğan Tekgöz, bu kez de Çağlan ve Kayapınar Derneği’nin üyeleriyle buluştu. Bu güzel buluşmada Tekgöz’e çok sıcak karşılama, seçimler için açık destek vardı.

Sivil toplum kuruluşlarını çok önemseyen Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, bulduğu her fırsatta STK üyeleriyle buluşuyor. Tekgöz ve Değişim Seninle Başlar ekibinin son buluşması Çağlan ve Kayapınar Sosyal Yardımlaşma Yaptırma Yaşatma ve Kültür Derneği’nin mensuplarıyla oldu. Başkan Adnan Yeşildal, yönetimi ve üyeler tarafından çok sıcak karşılanan, samimi bir ortamda ağırlanan Erdoğan Tekgöz, hem projelerini anlattı, hem de derneğin esnaf üyelerini dinledi. ETO’da acil değişime ihtiyaç olduğunu ifade eden üyeler, Erdoğan Tekgöz’e 7 Nisan öncesi açık destek verdiklerini açıkladı, “Değişim 7 Nisan’da sizinle başlayacak” dedi.

ETO Her Türlü Kanalı Zorlamalıdır

Çağlan ve Kayapınar Derneği üyelerinin açık desteği, Başkan Adayı Tekgöz ve ekibini çok mutlu etti. Derneğin, bir bölümü ETO Üyesi de olan mensuplarının sorunlarını dinleyen Erdoğan Tekgöz, esnafın krediler ve evraklar konusundaki tepkilerinin yerinde olduğunu ifade etti. Ticaret Odası’nın görevlerinden birinin de, üyelerin ihtiyaç duyduğu finansmana ulaşmasını kolaylaştırmak olduğunu söyleyen Tekgöz, “ETO bu konuda tüm olanaklarını seferber etmek zorundadır. Mali sıkıntıda olan, yatırım ve üretim artışına yönelen insanlarımızın ihtiyaçları, her türlü kanallar zorlanarak karşılanmalıdır” diye konuştu. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, göreve geldiklerinde aidat dışında üyeden evrak parası almayacaklarını da anımsattı. Üyenin ister online olarak internet üzerinden, isterse özel kuryeyle ücretsiz evrağına kavuşacağını belirten Tekgöz, “Üyelerimiz işinin yokuşa sürülmesine değil, Odasının desteğini arkasında hissetmeye layık” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim