ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibinin ziyaretleri Esnaf Sarayı’nda devam etti. Tekgöz’ü sevgi ve ilgiyle karşılayan esnaflar, “ETO küçük esnafı yok sayıyor. Siz göreve geldiğinizde yanımızda olduğunuzu bize hissettirin yeter” dedi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ve ekibinin ziyaretleri aynı tempoda devam ediyor. “Değişim Seninle Başlar” ekibi yine çarşı-pazar gezdi, küçük esnaflarla kucaklaştı. Şehrin ilk alışveriş merkezi olan Esnaf Sarayı’na giden Tekgöz ve beraberindekiler önce Esnaf Sarayı çevresindeki telefon, iletişim, bilişim, teknik servis ve telefon aksesuarı satışı yapan tüm işyerlerine uğradı, hayırlı ve bol kazanç dileğinde bulundu. Sorunları dinleyen Erdoğan Tekgöz, aynı bölgedeki dekorasyon ve kırtasiye işi yapan esnafları da ziyaret etti.

Kalabalık Bir Grup Eşlik Etti

TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz, şehrin tanınmış esnaflarından Naci Erman, Övünç Yıldırım, Mehmet Kerenciler, Bilal Demircioğlu, Sedat Erentok, Nedim Pamukçu, Bülent Alan, Baki Çetin, Emre Çekiç, Serdar Günsever ve Yusuf Boz ile farklı komitelerde faaliyet gösteren Mehmet Gürel, Ferruh Köklü, Sevda Avşar ve Sertunç Tekgöz’ün de ziyaretlerde eşlik etti. Erdoğan Tekgöz, geçtiği her noktada sevgi ve ilgiyle karşılandı. Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli ile de ayaküstü keyifli bir sohbet gerçekleştiren Tekgöz ve beraberindekiler, ardından Esnaf Sarayı’ndaki bütün esnaflarla buluşarak sorunlarını dinledi.

Esnaflar: Küçük Esnafı Düşünen Yok, Değişimde Birlikteyiz

Esnaf Sarayı Yönetimi’nin, ziyaretini anonsla duyurduğu, çok güzel karşılama yaptığı Erdoğan Tekgöz, Esnaf Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Uğur, başkan yardımcısı Yasin Tokat ve Esnaf Sarayı Müdürü İlhan Adaköy'e misafirperverlikleri için teşekkür etti. Tekgöz; Başkan Uğur ve başkan yardımcısı Tokat’la birlikte buradaki esnafları da hiçbir ayırım yapmadan, tek tek ziyaret etti. Enerjisi, neşesi ve samimiyetiyle esnafların gönlünde taht kuran Erdoğan Tekgöz, seçimler ertelendiği halde yarın seçim olacakmış gibi özveriyle çalışmasıyla da şaşırttı. Birçok esnaf, unutulmaya alıştırıldıklarını, yalnız bırakıldıklarını ifade ederek, “Biz küçük esnafız fiziki olarak ETO’nun hemen bitişiğinde olmamıza rağmen ne yazık ki bugüne kadar hiç ziyaret edilmedik, sorunlarımızla ilgilenilmedi. Sizden isteğimiz, göreve geldiğinizde de yanımızda olduğunuzu bize hissettirin yeter. Değişimde birlikteyiz” dedi.

Tekgöz: Ticaret Esnaflıkla Başlar diyerek yola çıktık

Görüştüğü esnaflara, küçük esnafların ticari potansiyellerini arttırmaya dönük projeleri hakkında bilgi veren Erdoğan Tekgöz de, “Şehrimizin terk edilmeye yüz tutmuş caddelerini hareketlendirecek, halkın ilgisini alışveriş caddelerine çekecek projeler hazırladık. Oda bünyesinde kuracağımız ihracat birimi ile de üyelerimizin ürünlerini dükkanların dışına taşıyacağız. İhracat birimi bünyesinde ve ETO garantörlüğünde oluşacak online ticaret platformu ile ticaret erbabımızın malını dünyanın her yerinde online olarak pazarlayabileceğiz. Çarşı esnafının halinden anlayan, onların sesine kulak veren, dertleriyle ilgilenen bir yönetim modeli için yola çıktık” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim