Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Doç. Dr. Gökhan Günaydın ve Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Günaydın; “Başkan Ataç ile hem yerel yönetimlere ilişkin hem de Türkiye’nin geneline ilişkin kısa bir sohbet imkanı bulduk. Çok başarılı olan belediyeciliğini burada geleceğe doğru yürütmekte olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Tepebaşı’nın, Odunpazarı’nın, Büyükşehir’in ve diğer ilçelerin Türkiye’nin geneline bir ışık saçtığını buradan ifade etmek istiyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Ataç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizim için mutlu bir gün. Sayın Başkanımızla ilişkilerimiz siyaset öncesine dayanır. Bu dostluğumuz hep sürecek. Sayın Bursa Milletvekilimiz İlhan Demiröz’e de çok teşekkür ediyorum. Buradan Bursalı dostlarımıza selam söylüyorum. Kendilerine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Ataç, konuklarına hizmet binasını gezdirerek, burada bulunan pişmiş toprak eserleri hakkında bilgi verdi.

Editör: TE Bilişim