Madrid merkezli, Portekiz, Meksika, Şili, Fransa ve Polanya’da şubeleri bulunan Euro-Funding Eu Projects S.L, Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret etti.

            Horizon 2020, FTI gibi projeler başta olmak üzere, birçok uluslararası projeye danışmanlık yapan, 20 yılda 40000 proje üreten ve geniş bir ağa sahip firma olan Euro-Fundıng Eu Projects S.L, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

            Firma CEO’su Andrés Rodellas Clapés, Proje Danışmanı Rodrigo Sanz, firmanın Türkiye ortakları Gamze Kara Mağden ve Caner Musaoğlu, Tepebaşı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Suat Yalnızoğlu, Avrupa Birliği Proje Koordinatörü Murat Aksu, Tepebaşı Belediyesi Kuluçka Merkezi ekibi ve Başkan Ataç’ın katılımlarıyla düzenlenen toplantıda firma yetkilileri, Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği Remourban-Akıllı Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kuluçka Merkezi hakkında bilgiler aldılar.

            Toplantının ardından Başkan Ataç firma yetkililerine, Tepebaşı Belediyesi’nin her yıl düzenlediği 3 büyük sanat etkinliğinden 2’si olan Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Sanat Çalıştayı’nın, belediye binasındaki eserlerini gezdirerek, bilgiler aktardı. İspanyol heyet, Başkan Ataç’a kendilerini ağırladıkları için teşekkür ederek, Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerden dolayı tebrik ettiler.

Editör: TE Bilişim