Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için denetimlerini sıklaştırdı. Yetkililer, bayramın da huzurlu ve sağlıklı geçmesi için tüm önlemlerini aldı.

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halk sağlığını ilgilendiren ekmek fırınları ile lokanta, tatlı, şekerleme ve kuruyemiş satan 284 işletmenin denetlendiği, eksiği tespit edilen işletmelere gerekli yasal işlemlerin uygulandığı, her bayram öncesi yaşanan seyyar ve açıkta gıda satışını önleme konusunda da denetimlerin sürdürüldüğü bildirildi.

Ayrıca vatandaşların huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla arife gününden, bayramın son gününe kadar ek çalışma sistemi oluşturulduğu ve 24 saat esasına göre çalışmaların devam edeceği açıklandı. Ayrıca vatandaşların her türlü olumsuz durumla ilgili olarak Tepebaşı Belediyesine ulaşabilecekleri belirtildi.

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetleme çalışmalarında, yasal çerçevelere uygun olmadığı tespit edilen işletmelere, cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Editör: TE Bilişim