Bayramın 1. gününde, Uluönder Kapalı Pazaryeri’nde vatandaşlar, sabah saat 08:00 ile13:00 arası, kurbanlarını ücretsiz kestirebilecek. Ayrıca, kesimi bekleyen vatandaşlara Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çay ve çorba ikram edilecek. Hayvan pazarından hayvanını getirmeye imkânı olmayan vatandaşlara da Tepebaşı Belediyesi yardım ediyor. Konulacak olan ücretsiz servislerle vatandaşlar, hayvanlarını Uluönder Kapalı Pazaryeri’ne getirebilecekler. Ayrıca kesimin ardından, araçları olmayan vatandaşlar için yine servisler devreye girerek, evlere servis yapacak. 

ZABITA’DAN BAYRAM MESAİSİ

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde ve esnasında çalışmalarını sürdürecek. Bayram süresince seyyar satışa izin verilmeyeceğini belirten yetkililer, parklarda, cadde ve sokaklarda da kesim yapılamayacağı konusunda vatandaşları uyarıyor. Tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı sorunsuz geçirebilmesi için çalışmalarını sürdüren Tepebaşı Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü eliyle de bayram boyunca hizmet vermeye devam edecek. Vatandaşlar, 444 44 26 numaralı telefondan 7/24 zabıta ekiplerine ulaşabilecekler. 

TEMİZLİK EKİPLERİ GÖREVDE

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü de, her bayram olduğu gibi bu bayram süresince de sürekli hizmet vermeye devam edecek. Yetkililer, “Vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir ortamda bayram geçirmeleri için çöp çıkarma saatlerine özen göstermeleri, temizlik işleri çalışanlarına yardımcı olmaları gerekmektedir. Çöp çıkarma saatlerimiz 19:00 ile 21:00 saatleri arasında olup, vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerini umuyoruz” dediler.           

 

Editör: TE Bilişim