Tepebaşı Belediyesinin hayata geçirdiği ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan projeler, diğer belediyelere de örnek olmaya devam ediyor.

Bursa Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, beraberindeki bazı birim müdürleri ile yaklaşık 20 kişilik heyet, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Hizmet Binasında samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Çakıcı “Bursa Nilüfer Belediyesi olarak Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret için geldik. Teknik personel ağırlıklı yaklaşık 20 kişilik heyetle ziyarette bulunuyoruz. Eskişehir Tepebaşı Bölgesi’nde tüm çalışmaları görmek ve bu çalışmaları kendi belediyemizde uygulamak ve bilgi paylaşımı yapmak üzere buradayız. Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise; ”Nilüfer Belediyesi Bursa’nın göz bebeği. Gelen misafirleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Her iki belediyenin karşılıklı olarak birbirinden göreceği şeyler var” şeklînde konuştu.

Başkan Ataç misafirlere Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası’nı gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi Nilüfer Belediyesinden gelen heyet daha sonra Tepebaşı Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan çalışmaları yerinde görerek yetkililerden bilgiler aldılar. 


Editör: TE Bilişim