Eskişehir'de Milliyetçi Hareket Partisi ve bazı kesimler tarafından tepkilere sebep olan Halkın Demokrasi Partisi (HDP)'ye ait 'Herkes için eşitlik', 'Herkes için adalet' yazılı bir bilbord kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi.
Porsuk Bulvarı Tema Vakfı Sokağın girişinde bulunan bilbordun camı kırarak içindeki afiş çıkartılıp atıldı. Ayrıca panonun plastik kısmı vurarak delinirken, yaşanan olayın ortaya çıkması ile bölgeye giden polis ekipleri kırılan cam parçalarını ve atılan afişini toplayarak olay hakkında inceleme başlattı.
Bir süredir şehrin bazı bölgelerindeki bilbordlarda yer alan afişler, sosyal medya üzerinden çok sayıda tepkiye sebep olmuştu. MHP Eskişehir İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından gösterilen tepkide, "Tapusu rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş beye ait olan MHP Odunpazarı İlçe Teşkilatımızı görecek şekilde önüne konuşlandırılan raketlerde HDP Genel Merkezinin ‘Herkes için eşitlik herkes için adalet’ sloganları yer almaktadır. Bu bilinçli bir eylem midir? Bilinçli ise yetkili merciiler bu işin hesabını vermek zorundadır! Bizse ‘Şehit anneleri için adalet, Diyarbakır anneleri için adalet’ diyoruz!” diye belirtildi.
 

Editör: TE Bilişim