Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Kadir Ateş, haftalık pazar toplantılarında terör belasının artık son bulmasını istedi.

 Bu  hafta  içinde beş  ocağa ateş  düştüğünü hatırlatan İl Başkan Yardımcısı Kadir Ateş, “Barış Pınarı  Harekâtı bölgesinde yol  kontrolü sırasında bomba yüklü  araçla düzenlenen terör saldırısında  Piyade Binbaşı Şevket Tombul, Piyade  Teğmen Sinan Bilir ve Piyade Uzman Onbaşı  Mustafa Alpaklı, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde  şehit düşen 25 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Sait  Miyanyedi, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde atış eğitimi  sırasında meydana gelen kazada şehit olan piyade sözleşmeli  er Tolga Kaplan memleketlerinde dar-ı bekaya uğurlandılar.  Eskişehir’imizin  evladı, Suriye’de  Barış Pınarı Harekâtı  bölgesinde bomba yüklü aracın  patlatılması sonucu şehit olan askerlerden;  evli ve iki çocuk babası Piyade Binbaşı Şevket  Tombul ve tüm Şehit kardeşlerimize Allah’tan Rahmet,  kederli ailelerine ve milletimize de başsağlığı diliyorum.  Terör belasının ailelerimizin ocaklarına düşürdüğü son ateş olmasını  ve bu belanın artık biran evvel kökünün kazınmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın diğer partilerden 100'e yakın belediye başkanının partilerine geçeceği şeklindeki açıklamasını hayretle karşıladıklarını belirten  Kadir Ateş şunları söyledi:

“ ‘Belediyeler hükümetin başında bulunduğu AK Parti'ye katılmak istiyor’ diyorlar. Bu işi bu kadar basitleştirmek, bu konuyu bu kadar hafife almak herkesin becerebileceği bir iş değil. Şimdiye kadar belediyeciliği o kadar iyi yapmışlar ki, bunun neticesinde son geldikleri 'sevgi belediyeciliği' gibi bir tarifle milletin üzerinde etki meydana getiriyorlar. Peki neden İstanbul ve Ankara'yı kaybettiniz? Niye diğer şehirleri kaybettiniz? Birazcık mantıklı olun. Birçok konuda beceriksiz olduğunuz ortaya çıktı.”

                                                                                                                            

Editör: TE Bilişim