Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 51. Başkanlar Konseyi Toplantısı, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği’nin ev sahipliğinde 11-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Karabük’te gerçekleştiriliyor.
 
11 Mayıs Çarşamba Günü başlayacak olan 51. Başkanlar Konseyi Toplantısı’nın ilk gününde Karabük Valiliği, Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Ticaret Odası, Safranbolu Belediye Başkanlığı ve Safranbolu Ticaret Odası ziyaretleri yapılacak. Aynı gün TGF Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirilirken, TGF Konsey Üyeleri akşam da Vali Orhan Alimoğlu’nun davetlisi olarak akşam yemeğinde bir araya gelecekler.
Etkinliğin ikinci gününde 12 Mayıs Perşembe sabahı  TGF  51. Başkanlar Konseyi Toplantısı icra edilirken, öğleden sonra Safranbolu şehir gezisi yapılacak, akşam da toplu halde Safranbolu Kına Gecesi’ne iştirak edilecek. 
Organizasyonun 3. Günü olan 13 Mayıs Cuma ise Kardemir Gezisi ile start alacak, ardından Karabük Üniversitesi’nde incelemelerde bulunulacak. Aynı gün Üniversitede “Medya ve Siyaset” konulu panel gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Refik Polat’ın yapacağı panelde, Mehmet Al Şahin, Okan Müderrisoğlu ve Mehmet Çetinkaya konuşmacı olarak yer alacaklar. TGF 51.Başkanlar Konseyi Toplantı Programı,  aynı günün akşamı verilecek kokteyl ile sona ererken, Konsey üyeleri  14 Mayıs Cumartesi Günü Karabük’ten uğurlanacak. 
 
Editör: TE Bilişim