Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Bölgesel İstişare Toplantıları kapsamında Eskişehir’i ziyaret edecek. Bakan Pekcan, Eskişehir’de iş insanları,  esnaf ve sanayicilerle bir araya gelecek

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, iş insanlarının taleplerini yerinde dinlemek ve ticareti artırmak amacıyla gerçekleştirilen Bölgesel İstişare Toplantıları kapsamında 16 Mart 2019 Cumartesi günü Eskişehir’i ziyaret edecek. Bakan Pekcan ziyaret kapsamında esnafla da bir araya gelecek. 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) , Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) , Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM),  Eskişehir Sanayi Odası, Ticaret Odası, iş dünyası ve STK temsilcilerinin de katılımıyla Bölgesel İstişare Toplantısı gerçekleştirilecek.

Pekcan, Eskişehir ziyaretinde, sanayici, esnaf ve sanatkar temsilcileri ile buluşacak, ihracat ve ticareti geliştirmenin ve artırmanın yollarını konuşacak.

Bakanlığın çalışmaları ve destekler hakkında bilgi verilen Bölgesel İstişare Toplantılarında, sektörlerin sorunları, talepleri de dinlenerek, çözüm önerileri değerlendiriliyor.

Ticaret Bakanlığı bürokratları, Bakan Pekcan’ın ziyareti öncesinde Eskişehir’de işadamları ile bir araya geldi.  Fabrika, esnaf ziyaretleri yapan bürokratlar, üretici, ihracatçı ve yatırımcılar ile görüşerek talepleri dinledi. Ticaret Bakanlığı, alanına girmeyen konularda ise talepleri ilgili bakanlıklara iletiyor.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a ziyaretinde, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar da eşlik edecek.     

Editör: TE Bilişim