Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ve  Basın Şehitleri Caddesi'ne adeta çıkarma yaparak sorun ve sıkıntıları yerinde dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında kentin dört bir noktasında ticaret dünyası ile buluşan Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer ve ekibi Basın Şehitleri Caddesi'nde de büyük bir ilgi ile karşılandı.

Cadde boyunca tüm iş yerlerini ziyaret ederek işletme sahipleri ve çalışanlara "hayırlı işler" dileyen Başkan Adayı Sezer, büyük bir teveccühle karşılaştı. İşyerlerinde sorunlara dair bilgiler alan ve esnafın şikayetlerini dinleyen Sezer, sıkıntıların çözümü noktasında projelerini paylaştı.

CADDE MAĞAZACILIĞI GELİŞECEK

İşlerin durgunluğundan ve yalnız bırakılmaktan dert yanan üyeleri tek tek dinleyerek notlar alan Sezer, yaşanan bu kötü gidişata dur denilecek tedbirlerin derhal alınacağını söyledi. Bir zamanlar hava parası verilerek dahi tutulamayan işyerlerinin bulunduğu caddelerin, büyük firmalar altında rekabet edemez hale getirilmesine daha fazla seyirci kalınmayacağını dile getiren Sezer, "Göreve geldiğimizde yapacağımız ilk işlerden birisi cadde mağazacılığını geliştirmek olacak. Kentimizin caddelerindeki ticari cazibeyi arttırmak için çalışmalar yapıp, esnaf ve tüccarımıza nefes aldıracak adımları hemen uygulamaya koyacağız" dedi.

Sezer'in projelerinden duydukları heyecanı dile getiren cadde esnafı ise, Sezer'e başarılar dileyerek seçimlerde destek olacaklarını ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim