Tepebaşı Aşağı Söğütönü’nde alt gelir grubu projesi kapsamında 252 konut satışa çıkartılacağı açıklandı. Satılacak dairelere ön kayıtlar 18 Ekim Çarşamba günü başlıyıp 31 Ekim’e kadar müracaatların devam edeceği belirtildi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Eskişehir’de yüzlerce dar gelirli için konut satışını yeniden yapacak. Duyurusu yapılan ve daha önce de Ihlamurkent, Vadişehir ve Aşağı Söğütönü bölgelerinde yüzlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ son olarak yaptırdığı konutları satışa sunacağını açıkladı.

TOKİ’nin alt gelir grubu projesi kapsamında yaptırdığı 252 konutun satışı için başvuruların 18 Ekim 2017 Çarşamba günü başlayacağı öğrenildi. Tepebaşı bölgesinde yer alan Aşağı Söğütönü mevkiinde 2+1 büyüklüğündeki dairelere kayıtlar, 31 Ekim tarihi mesai bitimine kadar Ziraat Bankaları Eskişehir şubelerine yapılacak.

Konut satın almak isteyen vatandaşların alt gelir grubundan olacağını ifade eden yetkililer “Kayıt işlemi sırasında ilgili banka şubesine bin lira bedel yatırılacak. Fiyatları 100 bin ila 124 bin lira arasında olan kotlar için 180 ay vade uygulanacak. Konut bedellerinde yüzde 12 oranında peşinat alınacak. Konutların ayrıca aylık ödemeleri ise 491 ila 606 lira arasında olacak” şeklinde açıklamada bulundular.

Kaynak: İstikbal Gazetesi

Editör: TE Bilişim