Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçisi Sendikası (Tüm-Bel-Sen) Eskişehir Şubesi’nin 7. Olağan genel kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek lise ile yapılan seçimde Şerif Özçimen başkan oldu.

CHP Eskişehir Milletvekil Dr. Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediye Bakanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Beledie Başkanı Kazım Kurt, KESK’e bağlı sendika yöneticileri, demokratik kitle örgüt temsilcileri katıldı. Milletvekili ve belediye başkanları genel kurulda kısa bir konuşma yaparak ülke gündemi ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Genel Kurulda konuşan Tüm Bel Sen Eskişehir Şube Başkanı Şerif  Özçimen, hak alma mücadelesinde üyelerin çok büyük desteği olduğunu vurgulayarak, mevcut siyasi iktidarın sendikalarından oluşan yetkili federasyonun emekçileri köleliğe muhtaç hale getirecek seviyede toplu sözleşme imzalayarak sarı sendika olduğunu gösterdiğini öne sürdü.

Tüm Bel Sen 29 yıldır emekçilerin hak ve özgürlükleri için bedeller pahasına mücadele ettiğini belirten başkan Şerif Özçimen, “Emek, demokrasi ve özgürlükler ötesinde ne iktidarı ne muhalefeti hiçbir siyasi partiyle organik ilişkisi olmamış, emekçilerin özgürce örgütlenme hakları için mücadele etme arayışında yanlarında olmuştur. Emekten yana gerçek bir demokrasinin, laikliğin adaletin ve toplumsal barışımızın ülkenin her noktasında yaşandığı bir siyasi iklim ve siyaset dilinin oluşması için, çocuklarımızın güvenle büyüyeceği, yaşam kaygısının olmadığı, aydınlık yarınlar düşüyle özgürlüklerimiz için örgütlenerek birlikte güçlü olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Tüm Belsen Eskişehir Şubesi’nin 7. Olağan genel kurulunda Şerif Özçimen başkanlığında seçilen yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:

“Yılmaz Kara, Erol Yılmaz, Neval Arda, Duygu Karaca, Eyüp Akbaş, Hidayet Konya.”

Denetleme Kurulu üyeleri: Ahmet okuyan, Nevzat Yılmaç, Mahir Çetin, Ali Cem Kaya, Sezin Okşak

Disiplin Kurulu üyeleri: Mehmet Turan, Kenan Karaca, Özkan Mutlu, Orhan Ertuğrul, Salih Kaya

Genel Merkez kurul delegeleri: Şerif Özçimen, Yılmaz Kara, Göksel Çakırgöz, Nergis Uygun Baş, Gerçek İzgü, İbrahim Atak, Muammer Özçınar, Neval Arda, Şenol Durur, Gülseren Bozkurt, Nuray Yıldırım, Nevzat Yılmaç, Mehmet Turan, Eyüp Akbaş.

Editör: TE Bilişim