Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Eskişehir ekonomisinin adeta hafızası durumunda olan Taşbaşı bölgesinde, tüm iş yerlerini dolaşarak “Hayırlı İşler” dileklerini sundu.

Bölgedeki üyelere çarşı merkezini büyütme projesini anlatan Sezer, bu projeye büyük önem verdiklerini, göreve gelir gelmez hayata geçirmek içinde adım atacaklarını söyledi. Taşbaşı çarşısı esnafının büyük firmalar karşısında rekabet edemez hale geldiğini dile getiren Sezer, bu sorunun çözümünün çarşı ticaretini geliştirmekte olduğunu söyledi. Ekibi ile birlikte Nisan’daki seçimde görev başı yaptıklarında üyelerin büyümesi adına önemli işler yapacaklarının sözünü veren Sezer, “Hem Eskişehirliler, hem de turistler için Taşbaşı’nın cazibeli bir merkez yapacağız. Bundan kuşkunuz olmasın” dedi.

TURİSTİ ÇARŞIDA MİSAFİR EDECEĞİZ

Yaptığı ziyaretlerde şikayet dinleyen Sezer, tüm bu dertlerin yakın zamanda sona ereceğini belirterek “Şehir ekonomisinde hizmet sektörü başta olmak üzere gıda, tekstil, termal ve kolay ulaşımı yana yana getirdiğimizde, çarşı merkezindeki üyelerimiz şehrimize gelen misafirler ile daha kolay buluşacak. Bu sayede çarşı merkezinde büyük bir ticari canlılık başlayacak. Biz sizin aranızdan çıktık. Sizlerin derdinizi en iyi biz biliriz. Sizler de gelecek turistleri en iyi şekilde konuk ederek rekabet gücünüzü ve kazancınızı artıracaksınız” diye konuştu.

Sezer sözlerinin sonunda, üyelerin ihtiyaç duyduğu tüm finansman ihtiyaçlarının da kendi dönemlerinde önünün açılacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim