USMED Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Sosyal Medya Uzmanı Said Ercan, TÜMSİAD Eskişehir Şubesinde düzenlediği konferansta; Sosyal medya alanında Türkiye ve dünyanın ilk sivil toplum kuruluşu (STK) olan, sosyal medya yüzünden insanların konuşma yetisini kaybetmeye başladığını ve sosyal medyanın bir insanın günde 5 saat kullandığını söyledi.

Eskişehir TÜMSİAD tarafından düzenlenen ve USMED Başkanı Said Ercan’ın katıldığı “e-ticaret ve markalaşma” konferansına yoğun katılımın sağlandığı ve yaklaşık 2 saat süren konferans TÜMSİAD Eskişehir şube Başkanı Ali Engiz’in konuşması ile açıldı. Engiz açılış konuşmasında son zamanlarda çok sayıda konferansa ev sahipliği yaptıklarını üyelerinin yetkinliklerinin arttırılması ve zamanın ruhunu yakalamak için faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Said Ercan ise yaptığı sunum ile E-ticaret’in rakamları, Türkiye’de e-ticaret hacminin büyüklüğü ve fırsatlarını ortaya koydu. E-Ticaret ve dijital pazarlama ile dünyadaki büyük dijital dönüşüme dikkat çeken Ercan, bu devasa dijital dönüşümü yakalayan firma ve ülkelerin ayakta kalacağını ve işini geliştireceğini belirtti.

Son dönemde çok popüler olan yapay zeka teknolojilerine de değinen Ercan, yapay zeka teknolojisinin iş anlamında insanlar açısından zorluklar doğuracağını, bu teknoloji ile hayatımıza giren karanlık fabrikaların işsizliği arttıracağını bana karşı firmasını ve kendisini yeni teknolojik çap hazırlayanların bir adım önde olacağını sözlerine ekledi.

Program sonunda soru cevap bölümünde TÜMSİAD üyeleri e-ticaret konusunda detaylı bilgiler istediler. E-ticaret ve dijital farkındalığı İçin teşekkür ettiler.

Program TÜMSİAD Eskişehir şube başkanı Ali Engiz, USMED Başkanı Ercan'a 16 Büyük Türk Devletinin Para Üzerine Basılı Sembolik Bayraklarını Hediye takdimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim