Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz “Kutlu Doğum Haftası” ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.
Engiz, mesajında, “Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamber Efendimizin kutlu doğumunu idrak etmenin mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Sevgili peygamberimiz dünyaya bir lütuf, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Kendimize her yönden örnek almamız gereken Peygamber Efendimizin bizlere işaret ettiği yaşam tarzını idrak etmeli ve bu yönde yaşama çabası içinde olmalıyız. Müminler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple ateşli hastalığa tutulurlar diyerek Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed, daima birlik ve kardeşlik konusunda örnek olmuştur” diye konuştu.
Engiz, “Bu anlamda birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerde kutlu doğum haftasının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam dünyasının birliğine,dirliğine ve huzuruna vesile olması temennisiyle hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

 
Editör: TE Bilişim