Şanlıurfa Valiliğine atanan Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Sanayi Odası ve OSB ile çok verimli işbirliği yaptıklarını belirten Vali Tuna, “ Tüm çabamız Eskişehir’e değer katmak için oldu. Zaman zaman sizleri çeşitli konularda zorlasak bile bu yine Eskişehir’e sağlanacak fayda için oldu” dedi.  Eskişehir’in en önemli ihtiyacının birlik ve beraberliğin sağlanması olduğunu işaret eden Tuna, kurumların daha çok bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı.
Ziyarette konuşan ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir ise son 3 sene içerisinde Vali Tuna ile soluk soluğa bir çalışma içerisinde olduklarını ve özellikle Vali Tuna’nın Türk Dünyası Kültür Başkenti ve Eskişehirspor için yaptıklarının unutulmayacağını dile getirdi.
Özellikle iş dünyasının en büyük ihtiyacı olan kalifiye eleman konusunda Vali Tuna’nın çalışmalarına değinen Özaydemir, “Oda olarak mesleki eğitim konusunda Sayın Valimiz bizleri sürekli destekledi. TÜLOMSAŞ ve TEİ gibi firmalarımızla yaptığımız mesleki eğitim çalışmalarına önayak oldu. Bu içtenliği sayesinde Şanlıurfa’da da el üstünde tutulacaktır. Kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
ESO Meclis Başkanı İsmail Kunduracı ise yaptığı değerlendirmede Vali Tuna’nın Eskişehir’e kazandırdığı eserlerin önemli olduğunu belirtti. Kunduracı, “ Sizin de ifade ettiğiniz gibi Eskişehir’de birlik ve beraberlik konusunda, bir araya gelme konusunda almamız gereken bir mesafe var. Biz Oda olarak bu konuyu çok önemsiyor ve çalışıyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim