Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, iktidar partisi vekilleri ve Bakan’ın yerel yönetimlerle uyumlu çalışarak kente daha fazla hizmet allmasını sağlaması gerektiğini söyledi.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın Eskişehir için büyük öneme sahip Kızıinler Termak Proesi’nin biran önce hayata geçirillmesi açısında çok etkili olacağını ifade eden Tambova, “Bu projede emeği ve çabası olan Sayın Ataç’ın dediği gibi, bu Eskişehir’i uçuracak değerde bir projededir ve bir an önce gerçekleşmelidir. Bu arada Sayın Ataç’ın çabaları asla unutulmayacak ve adını bu şehrin tarihine yazdıracaktır. Bacasız sanayi olarak tabir edilen turizm gelirleri, Eskişehir’in markalaşması ve ekonomisinde yaratacağı katma değer ile bu şehrin geleceğine olumlu katkı sağlayacaktır” dedi.
DSP’de atamalar
DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova ilçe başkanlarına atamalar yapıldığını; Odunpazarı İlçe Başkanının Nejdet Yılmaz, Tepebaşı İlçe Başkanı Engin Çamoğlu  olduğunu açıkladı. Tepebaşı İlçe Başkanı Engin Çamoğlu, kendilerini bu göreve layık gören başkanlarına teşekkür ederek “Tepebaşı İlçe Yönetim kurulu üyelerini; İlçe sekreteri Cemal Saydam, başkan yardımcıları Hulusi Kamacı, Yaşar Aytar, ilçe saymanı Basri Işık ile üyeler Halil İbrahim Yıldız ve Mustafa Çoban’dır” diye konuştu
Editör: TE Bilişim