Türk Emekli-Sen ve Birleşik Emekliler Derneği Eskişehir İl Temsilcisi Alaattin  Otuzoğlu ve  beraberindeki yönetim kurulu üyeleri; geçtiğimiz günlerde bağlı sendikaların genel kurullarını gerçekleştirmesi vesileyle, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı’nın sendikadaki makamına giderek  ‘’Hayırlı Olsun’’ ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında; Türk Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman’ da hazır bulundu


Ziyaret sırasında; Türk Emekli-Sen ve Birleşik Emekliler Derneği Eskişehir İl Temsilcisi Alattin Otuzoğlu, “Geçtiğimiz günlerde  gerçekleştirilen genel kurullarda seçilen şube başkanlarımızı ve yönetim kurullarını hayırlamak ve başarı olsun dileklerimizi,  Türkiye kamu-Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı’nın şahsında bildirmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik. Sendika ve derneğimiz; Sosyal Güvenlik Kurumundan emekli aylığı alanlar, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve özel kanunlara tabi kurumlardan emekli olan tüm emekliler ile bunların dul ve yetimlerini kapsamaktadır. Derneğimiz, üyelerimizin ortak ekonomik, sosyal ve mesleki hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi amaç edinmektedir. Bunu yaparken en büyük desteğimiz her zaman olduğu gibi; Türkiye Kamu-Sen’dir. Bu nedenle de; konfederasyonumuza, şahsınızda teşekkür ediyoruz” diye ifade etti.
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı’ da,  “Bu ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizleri hiçbir zaman kendimizden ayrı görmedik. Çünkü; belirli bir süre sonra, bizlerde sizlerin arasında yer alacağız. Bu durum sizler adına verdiğimiz mücadelenin anlam ve önemini arttırmaktadır. Sizlerin gerek toplu sözleşme masasın da, gerekse Emekli Sandığı ile Ekonomik ve Sosyal Konsey de temsil ederek ekonomik ve sosyal haklar noktasında kazanımları arttırmak gayretindeyiz” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim