MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Rıza Kahveci, giderek yaygınlaşan ve özellikle gençlerimizi hedef alan uyuşturucu kullanımı ve bağımlılığı ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olduğunu söyledi.

Uyuşturucu terörünün adeta kanserli hücreler gibi ülkenin her köşesini ve her noktasını sarmakta, şehirlerden ilçelere hatta köylere kadar temin edilmesi ve kullanımı hızlıca artarak yaygınlaştığını öne süren Kahveci, “Ülkemize yasa dışı yollardan özellikle terör örgütleri tarafından sokulan veya ülkemiz sınırlarında merdiven altı diye tabir ettiğimiz koşullarda Türk milletini zehirlemek ve bu zehre bağımlı hale getirmek için imal edilen uyuşturucunun çeşitleri hızlıca artmakta bu sebeple temin edilmesi de kolay hale gelmektedir” dedi.

Uyuşturucu kullanımının  11-12 yaşlarında bile yaygınlaştığını öne süren Kahveci şunları söyledi:

“Daha bu yaşta ki çocuklarda uyuşturucu kullanımına bağlı ölümler görülmektedir. Uyuşturucu kullanımı bağımlılığa dayalı ölümlere neden olduğu gibi gasp, hırsızlık, cinayet, tecavüz gibi pek çok adli olayında artışına neden olmaktadır.

Hal böyle iken her anne ve babanın daha dikkatli, daha temkinli ve daha duyarlı olması gerekmektedir.. Devletimizin uyuşturucu ile mücadelede daha etkin ve daha kararlı olması köşe başlarını bu teröristlerden bir an evvel temizlemesidir. Sevgili gençler uyuşturucu ve madde bağımlılığı insanlar için bir kurtuluş değil aksine acılı ve çileli bir hayatın başlangıcıdır. Bu başlangıç sizin için, aileniz için ve milletimiz için de bir felakettir. Anlık mutluluklar için, dertlerinizden kurtulmak için veyahut ne sebeple olursa olsun kendinizi bu illete esir etmeyin.”

Editör: TE Bilişim