TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 3. yılında TÜMSİAD üyelerini ve halkımızı 15 Temmuz etkinliklerine davet etti.

Engiz, yaptığı yazılı açıklamada, ‘’ 15 Temmuz, milli iradeyi hiçe sayan hain terör örgütü Fetö ve dış düşmanlara karşı, ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız Türk milletinindir’ ifadesinin tezahür ettiği gündür’’ dedi. 15 Temmuz da, Çanakkale ruhu ile hareket edilerek şanlı bir tarih yazıldığının altını çizen Engiz, ‘’Türk Milletinin bu destanını unutmayacağız, unutturmayacağız’’ şeklinde konuştu.

Her türlü ekonomik ve siyasi müdahalelere karşı Türk Milletinin dimdik ayakta durduğunu ve ebediyen tarih sahnesindeki yerini koruyacağını söyleyen Engiz, planlı bir şekilde yapılmaya çalışılan bu hain kalkışmanın tarihe kara bir leke olarak geçtiğini ifade etti.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerini ve halkımızı 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00 de Eskişehir Valiliği önünde yapılacak programa davet eden başkan Engiz, şehitlerimize Allahtan rahmet dileyerek, gazilerimize ve Türk Milletine şükranlarını sundu.

Editör: TE Bilişim