ÇYDD Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 30 Ağustos zaferinin Türk milletinin kaderini değiştirdiğini kaydeden Akmen, "30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyetini kuran ve bizlere özgür bir ülke bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman askerlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. 
30 Ağustos, işgalci güçlerin ülkemizin sınırlarını terk ettiği, topraklarımızın geri alındığı çok önemli simgesel bir tarihtir.
 
30 Ağustos, çok büyük bir askeri başarının yıldönümüdür.  30 Ağustosta Emperyalist güçlerin Türkiye üzerindeki hain planları yok edilmiş, bu coğrafyada tarih yeniden yazılmıştır. Türk Milletinin kaderi değişmiştir"dedi.

 
Ne yazık ki aradan geçen 92 yılın sonunda büyük bir üzüntüyle gözlemliyoruz ki, Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük bir özveriyle kurdukları Türkiye Cumhuriyeti’ni parçalamaya yönelik iç ve dış destekli çabaların sistematik bir şekilde sürdüğünü kaydeden Akmen, "Terör saldırıları devam etmekte, ulusal birlik ve bütünlüğümüzü tehdit eden karanlık güçlere dönük olarak ise etkin bir siyasi tavır sergilenememektedir. Bu kapsamda, binlerce masum insanımızın, askerimizin, polisimizin yaşamını yitirmesine neden olan terör örgütü yöneticileri siyasi muhatap olarak alınmaktadır. Son on iki yıldır gündemde olan politikalarla çok tehlikeli bir yol haritası uygulamaya konulmuştur.
 
Zafer bayramının 92. Yıldönümünde tüm bu olumsuz koşullara karşın, geleceğimizi tehdit eden sorunları aşma azim ve kararlılığında olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz.
 
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şubesi olarak,  Zafer Bayramının 92. yıldönümünde, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin ilkelerine olan bağlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz"diye konuştu.

Editör: TE Bilişim