Türk Sağlık Sen’in 1. Olağanüstü genel kurulu Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel merkez yöneticilerinde katıldığı genel kurul sakin geçerken şube başkanı tek aday olarak girdiği seçimde Hüseyin Kararman güven tazeledi.

Türk Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman yaptığı konuşmada ‘Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız’ sloganıyla sağlık çalışanlarının sorunlarını her platformda savunarak çözüm ve öneriler üreten kutsal mücadeleyi sağlık çalışanların desteği ile devam ettiklerini söyledi.

Geçen yıl yapılan genel kurulda Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde delegelerden kimseyi katamadıklarını ve yönetim kurulu üyelerinden bazılarının  sendikaya yeteri kadar zaman ayıramadıklarını ifadelerinden sora olağanüstü genel kurul teklifi geldiğini belirten Kararman, “Birlik ve beraberlik içinde Yönetim Kurlu olarak aldığımız bu kararı uygulamaya geçirdik. Meydanlarda demokratik tepkinin ne olduğunu bilmeyenleri yalan, dolan, talan, vaat, baskı ile günlerini geçirenler kendi ikballeri için memuru masada satanlar Türk memurunun temsilcisi olamazlar. 2014-2015 yılını sizden çalanların 2016-2017 yıllarını sizden gasp etmelerine izin vermeyin.  Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

Tek listeyle yapılan seçim sonrası Türk Sağlık Sen Eskişehir Şubesi; Hüseyin Kararman başkanlığında yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

“İdari Şube Başkan Yardımcısı Orhan Çay,  Mali Şube Başkan Yardımcısı İlhan Yenilmezsoy, Teşkilat Şube Başkan Yardımcısı Gülderen Bilim,  Eğitim Şube Başkan Yardımcısı Mithat Namal,  Mevzuat Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Ufuk Kocabıyık, Sosyal İşler Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Kuşar.”

Denetim Kurulu’na; Hakan Dede, Battalgazi Barlas, Ali Rıza Gökçe, Disiplin Kurulu’na; Talat Sivri, Mustafa Alper, Sezai Çelik seçildi. 

Editör: TE Bilişim