ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Başkanı Hasan Sezer ve kamu çalışanları, vakıf binasında toplanarak hem Mevlit Kandilini kutladı, hem de yeni yönetim kurulu üyelerini belirlediler. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan TÜRKAV Başkanı Hasan Sezer, Mevlit Kandili’nin öneminden bahsetti. Hasan Sezer ”Peygamber efendimizin doğum günü ve bütün Müslümanların bayramıdır. Bu mübarek geceye “Mevlit Kandili” denir. Sevgili peygamberimizi derin bir saygı ile anıyoruz. Peygamberimizin doğum yıl dönümü olduğu için vakıf binamızda mevlit okuttuk. Okunan mevlitleri kamu çalışanlarımız saygı ile dinlediler ve dua ettiler. O'nun mübarek ruhuna salât ve selâm okumak hiç şüphesiz büyük milletimizin Sevgili Peygamberimize olan engin sevgi ve bağlılığının bir ifadesidir” dedi.
TÜRKAV'da, Mevlit Kandili'nin kutlanmasının ardından, Türkav Eskişehir Şubesi, 4’üncü istişare kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda yapılan seçim sonrası, TÜRKAV'ın yeni yönetim kurulu belirlendi. Hasan Sezer, Mevlit Dumlupınar, Ahmet Düzdağ, Oğuz Demir, Ufuk Kocabıyık, Bahadır Ayaz, Hasan Çoban, Emrullah Tören, Kemal Duruk TÜRKAV yönetim kuruluna seçildiler.
Toplantıya, Türkiye Sağlık Sosyal Hizmet Kolu Kamu Çalışanları Sendikası (Türk Sağlık-Sen) Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman ve Türk Eğitim ve Öğretim Bilim Kültür Hizmet Kolu Kamu Sendikası (Türk Eğitim-Sen) Eskişehir Şube Başkanı Haydar Urfalı, Türk Büro-Sen Eskişehir Şube Başkanı Metin Ucal, Doç Dr. Nevzat Kıraç, Op. Dr. Kayıhan Çağlar ve üyeler katıldılar.
 

Editör: TE Bilişim