Tepebaşı Belediyesi’nin destekleri ile Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen “28. ÇGD Uğur Mumcu’yu Anma Gecesi ve Ödül Töreni” 24 Ocak Pazar günü Tepebaşı Belediyesi’nin Youtube kanalından ve Kanal 26 ekranlarından izlenebilecek.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ve Tepebaşı Belediyesi’nin desteklediği “28. ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni” 24 Ocak Pazar günü saat 20.00’de Youtube ve Kanal 26 ekranlarında vatandaşlar ile buluşacak.

Bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz şekilde Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek 28. ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni’nde Uğur Mumcu Anma Ödülleri 4 kategoride sahiplerini bulacak.

Gecede sağlık kategorisinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı, Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Esin Şenol, Eskişehir-Bilecik Tabip Odası Başkanı Dr. Nesrin Ekici, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Nazan Aksaray Başıbüyük, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ateş Kara, Türk Tabipler Birliği Eski Başkanı Sinan Adıyaman, Uludağ Üniversitesi Halk Sağlığı Uzmanı Kayıhan Pala, Türk Hemşireler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Neşe Özdemir ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Birtürk Özkavak ödül alacak.

Basın kategorisinde ödüle layık görülen isimler ise Bloomberg TV’den Aslı Şafak, Fox TV’den Nazlı Yerebasmaz ile Sözcü Gazetesi’nden Başak Kaya ve Ali Ekber Ertürk oldu.

Gençlik araştırmaları kategorisinde ise Cumhuriyet Gazetesi’nden İlayda Kaya ve Leyla Kılıç ödül alacak.

Bilim ve Araştırma kategorisinde ise Boston College Biyoloji Departmanı Joslin Diabetes Center - Diyabet Merkezi’nden (Harvard Medical School'a Bağlı) Emrah Altındiş ve Koç Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı ve Enfeksiyon Hastalıkları Araştırma Merkezi Direktörü Önder Ergönül, İş Bankası eski Genel Müdürü Adnan Bali ve Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi Evrim Kuran ödül alacak.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de tüm Eskişehir halkını 28. ÇGD Uğur Mumcu Anma Gecesi ve Ödül Töreni’ni, Tepebaşı Belediyesi’nin “tepebasibld” adlı Youtube kanalı ve Kanal 26 ekranlarından izlemeye davet etti.

Editör: TE Bilişim