Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler sorumluluklarında bulunan alanlarda yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak Tepebaşı İlçesi Uluçayır Mahalle yolunda asfalt sathi kaplama çalışmalarını tamamladı.

Sorumluluğu bulunan alanlarda üstyapı çalışmalarına aralıksız devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Tepebaşı İlçesi Uluçayır Mahalle yolundaki çalışmaları tamamladı. Ağır tonajlı araçların geçişi sırasında hasar gören yaklaşık 2 kilometrelik mesafede zemin iyileştirme çalışması gerçekleştiren ekipler asfalt kapladıkları yolun fiziki ve geometrik standartını yükseltti. Kış gelmeden kullandıkları yolda tamamlanan asfalt kaplama çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, taleplerini geri çevirmediği için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına titizlikle ve hız kesmeden devam edildiğini bildiren yetkililer, sürücüleri çalışma yapılan bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardılar.

Editör: TE Bilişim