CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar ile 80.Yıl Halis Toprak Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan çocukları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Yeni yıl mesajını yaşlılar ve çocuklar ile birlikte veren Çakırözer, “Sevinçlerimiz, acılarımız ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, yeni bir yıla giriyoruz. 2018 yılı ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, başta Eskişehirli hemşerilerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve müreffeh bir yeni yıl diliyoruz” dedi.

Yeni yıl ziyaretleri kapsamında, Hacı Süleyman Çakır huzurevinde kalan yaşlılar ile sevgi evleri çocuk yuvasında kalan çocukları ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan Çakırözer, huzurevi sakinlerinin tek tek yeni yıllarını kutladı, çocuk yuvasında kalan çocuklarla oyunlar oynadı, sohbet etti.

DENEYİMLİ BÜYÜKLERLE SOHBET ETTİ

Huzurevi ziyareti sırasında yaşlılarla sohbet ederek onlara moral veren Çakırözer, “Siz tecrübeli büyüklerimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Sizler gecenizi gündüzünüze katarak, büyük fedakarlık ve özveriye yıllarca ülkemize, bizlere hizmet ettiniz. Hepimizin ortak dileği sizlerin en iyi en rahat koşullara sahip bir şekilde yaşamlarınızı sürdürebilmeniz. Hepinize sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum” dedi.

ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI

Halis Toprak Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında kalan çocuklarla da bir araya gelen Çakırözer, çocuklarla tek tek ilgilendi, oyunlar oynadı, sohbet etti. Çakırözer ziyareti sırasında hem huzurevinde hem de çocuk yuvasında hizmet veren personellere emekleri için teşekkür ederek, onların da yeni yıllarını kutladı.

DEVLET HASTANESİNİ ZİYAET ETTİ

Çakırözer dün akşam da Eskişehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek acil servis ve diğer servislerde görevli sağlık emekçilerine özverili çalışmaları için teşekkür etti. Hastanede tedavi gören yurttaşlar ile hasta yakınlarına geçmiş olsun dileyerek, yeni yıllarını kutlayan Çakırözer, “ Yılbaşı akşamı görev alacak tüm sağlık çalışanlarımıza ve diğer kamu görevlilerimize kolaylıklar diliyor, hizmetleri için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni yılın tüm yurttaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle” dedi.

Editör: TE Bilişim