Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri(ŞEKER-İŞ) Sendikası’nın 22-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği 21. Olağan Genel Kurulu sonrası mazbatalarını alan yeni yönetim görev başı yaptı.

Şeker-İş Sendikası Eski Genel Eğitim Sekreteri Hasan Basri Güzel, görevini Eskişehir Şubesi’nin başarılı çalışmaları ile bilinen Başkanı Cengiz Ünder’e teslim etti.  Güzel, görevini gözünün arkada kalmayacağı değerli bir kişiye teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek Cengiz Ünder’e sendikal mücadelesinde başarılar diledi. Güzel, “Büyük gururla yürüttüğüm Genel Eğitim Sekreterliği görevini benden çok daha iyi yapacağına inandığım değerli arkadaşım Cengi Ünder’e gönül rahatlığıyla teslim ediyorum. Benim burada görevim sona erse de her zaman Şeker-İş’le beraberim. Bundan sonra ki süreçte de arkadaşlarıma yol göstermek için elimden gelen katkıyı yapacağım” diye konuştu.

Genel Eğitim Sekreterliği görevini devralan Cengiz Ünder de, eğitimin çalışma hayatındaki önemine vurgu yaptı. Ünder, Şeker-İş Sendikası’nın mensubu olarak sendikal hayata atıldığı tarihten bugüne hizmete her zaman hazır olduğunu ifade ederek bundan böyle üzerine düşen sorumluluk bilinciyle çalışma hayatı, gıda sektörü ve özellikle şeker sektörünün sorunlarının çözümü ve teşkilatlarının daha bilinçlenmesi için zaman mevhumu gözetmeksizin elbirliğiyle daha çok gayret sarfedeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim