AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih KOCA Üniversite Caddesi Üzerinde Açılacak Olan Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

 

Eskişehir Milletvekili Salih KOCA; Tepebaşı Bölgesi, Üniversite Caddesi üzerinde açılacak olan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. KOCA’ya Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin AKSOY da eşlik etti.

İç dekorasyon çalışmaları tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi bünyesinde; gençlerin vakit geçirebileceği eğlence birimi, ses stüdyosu, okuma salonu, ücretsiz hizmet verecek kafeterya ve sahne sanatlarında kullanılabilecek ufak bir sahnenin bulunduğu kaydedildi.

Bölgede genç nüfusun yoğun olarak vakit geçirdiği göz önüne alındığında Üniversite Caddesi Üzerinde açılacak olan gençlik merkezinin önemine değinen KOCA; genç nüfus Eskişehir’de önemli bir potansiyel. Gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlendirilmesinin amaçlandığı; onların hoşça vakit geçirip sosyal çevre edinebilecekleri bu tarz gençlik merkezlerinin kurulması şehrimiz ve ülkemiz adına önem arz etmektedir. Şehrimizde gençlik merkezleri diğer bölgelerde de kurulmaya devam edecek.

KOCA sözlerine şöyle devam etti: “Şehirlerimizin yalnızca dış görünüşüne değil kültürel altyapısına da yatırım yapmak son derece önemlidir. Bu yatırım bugünün ve yarının nesillerine karşı tarihi sorumluluğumuzdur. İnanıyoruz ki, zihni ve bedeni bakımdan iyi yetişmiş, teknolojiye hâkim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, o ülkenin en büyük hazinesidir. Gençlik merkezleri de bu noktada itici bir güç olacaktır.”

2 kattan oluşan ve üniversite caddesi üzerinde yer alacak gençlik merkezindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde faaliyete geçeceği ve Eskişehir’deki gençler için ücretsiz olarak hizmetlerini sürdüreceği belirtildi.

Editör: TE Bilişim