Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, seçimlere favori olarak gireceklerini belirterek, “Şehrimizin ticaret üyeleri en doğru kararı verecektir. Projelerimizi taklit edenlere değil, asıl sahiplerine teveccüh göstereceklerdir, Ticaret Erbabı yakında bir seçimle karşı karşıya gelecek. Kendilerini önümüzdeki dört yıl boyunca temsil edecek oda başkanı ve komitelerin seçimini yapacaklar. Bu seçim Eskişehir için çok önemli bir seçimdir. İlimizin en önemli yapı taşlarından biri olan Ticaret Odası için ticaret erbabının en doğru kararı vereceğine eminim. Şehrimiz kaybetmesin. ” dedi.

Seçimlere kısa süre kala şehirdeki temposunu daha da artıran ve geceli gündüzlü çalışmalar yürüten Başkan Adayı Sezer, büyük ilgi ve destek görmeye devam ediyor.

POPİLİZMİ DEĞİL TİCARETİ BÜYÜTECEĞİZ

Kentin her sektöründe faaliyet gösteren Ticaret Odası üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Sezer, üye odaklı projelerle göreve geleceklerinin altını çizdi. Tabanın içerisinden çıkan bir aday olarak, üyelerin içinde bulunduğu durumu en iyi kendisinin bildiğini söyleyen Sezer, “Biz bu yola üyelerimizle birlikte çıktık ve bugüne kadar onların ilgi ve destekleri ile geldik. İnanıyorum ki, aynı teveccühle sandıktan çıkan taraf biz olacağız. Üyelerimiz kendi sorunlarını çözecek, laf değil icraat üretecek ve her şartta üye ayrımı yapmayacak olan ekibi görev başına getirecek.

Üyelerimizin adaylara çok iyi bakmaları ve gerçekten hangi aday kendine daha çok dokunabilecekse o adaya oy vermeleri gerekmektedir. Popülist politikalarla, algı yapmaya çalışanlara, ben yaptım  zihniyetiyle hareket edenlere Ticaret Erbabının artık karnı toktur. Hedef Eskişehir Ticaretinin yükseltilmesi ve üyelerin güçlendirilmesi olmalıdır.” Dedi

PROJELERİMİZ ÜYELERİMİZİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA

Seçim süreci boyunca, daha önceden hazırlanan pek çok projeyi kentin kamuoyuna sunduklarını ve büyük bir beğeni kazandıklarını anlatan Sezer, “ inşaat , cadde mağazacılığımızdan, finans ve bankacılık, teknik sanayi sitelerinin iyileştirme, mobilya sektörü , ortak alımlarla diğer kesimlere yönelik tüm projelerimiz gerçekten büyük beğeni kazandı. Hatta öyle beğenildik ki, her ortamda projelerimizin taklit edilerek sunulduğunu gördük. Demek ki doğru işler yapmış, doğru yolda ilerlemişiz. Sırf bu durum bile seçimin en iddialı ekibinin bizler olduğunu gösteriyor. Üyelerimiz de projelerin asıl sahiplerine gereken desteği verecektir. Biz ticaretin içinden geliyoruz, üyelerimize en yakın aday ve yönetim biziz ve seçimi büyük bir farkla alacağız, buna inanıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim