Ülkücü Ocakları Eskişehir Yunusemre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, Yediler Parkı’nda uyuşturucuya karşı açılan stantta bir açıklama yaparak uyuşturucu madde kullanım oranlarının giderek arttığını, kullanım yaşının giderek düştüğünü hatırlatarak madde bağımlılığının ülkemizin en can yakıcı sorunu haline geldiğini söyledi.

Geleceğe yön verecek umut bağlanan gençlerin uyuşturucu batağına saplandığını kaydeden Biricik, “Geleceğe umutla bakan gözlerdeki ışıklar sönmekte, sağlıklı fikirlerin yeşereceği beyinler çoraklaşmaktadır. Aile bağları kopmakta, toplum içinde ahlaki çöküntüler yaşanmaktadır. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, toplumda kangren haline gelmiş madde bağımlılığı konusunda verilecek mücadele hepimizin ortak sorunu olmalıdır” dedi.

Kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütleri gibi pek çok paydaşın uyuşturucu madde kullanımı ve Madde bağımlılığı konusunda çaba sarf etmesi ve mücadele etmesini isteyen Ülkü Ocakları Eskişehir Yunusemre İlçe Başkanı Ahmet Biricik şunları söyledi:

“Bu kapsamda Ülkü Ocakları Genel Bakanımız milletvekili Olcay Kılavuz Beyin ‘Damarlarındaki asil kanı kirletme’ sloganıyla başlatmış olduğu uyuşturucu ile mücadele konusunda bizde Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı olarak etkin bir biçimde çalışmalarımıza  devam etmekteyiz. Gerek dünyada, gerekse ülkemizde hızlıca yayılmaya devam eden yayıldığı ülkeler de toplumsal çöküntülere neden olan, ahlak kültür ve eğitim başta olmak üzere tüm toplumun yapısını bozan uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele etmek ve uyuşturucu madde kullanımının zararları ve madde bağımlılığı konusunda gençlerimizi, aileleri ve toplumu bilinçlendirmek bizim en önemli vazifemizdir. Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı olarak ‘Uyuşturucuya Hayır’ kampanyası kapsamında uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi ve toplumsal farkındalığın arttırılması gaye edinilmektedir.”

Editör: TE Bilişim