“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları kapsamında, Valilik Meydanı’nda düzenlenen programa katılan Vali Özdemir Çakacak, “Suyun uyuduğunu ama düşmanın asla uyumadığını, mankurtlaşmış beyinlerin hizmet ettiği Üst Akıl adına hedefe varmak için sinsi sinsi plânlar içinde olduğunu bir an olsun aklımızdan çıkarmamak durumdayız” dedi.

 “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programları kapsamında, Eskişehir Valiliği tarafından organize edilen ’15 Temmuz Özel Programı’na katılan Vali Özdemir Çakacak, alanda yer alan stantları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

15 Temmuz gecesi yazılan destanın, asla unutulmayacağını söyleyen Vali Çakacak, yaptığı açıklamada, sokakları ve alanları dolduran milyonlarca insanın kalplerde ve zihinlerde unutulmaz yeri olduğunu dile getirdi. Vali Çakacak, ülkemizdeki birlik ve beraberliği kimsenin bozamayacağını kaydetti.

Kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum temsilcilikleri tarafından açılan stantları gezen Vali Çakacak, “Milletimiz bilmelidir ki büyük bir titizlikle, bünyesine sinsice yerleşen hainlerini ayıklayan ve onları yüce adalete teslime devam eden Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Emniyet Teşkilatımız, Yargı Organlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız bugün, dün olduğundan daha güçlüdür” diye konuştu.

Alanı dolduran binlerce Eskişehirli ellerinde Türk bayraklarıyla sinevizyondan gösterilen görüntülü müziklere, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” diyerek eşlik etti.

Editör: TE Bilişim