Çeşitli ziyaret ve programlarda bulunmak üzere İnönü ilçesine giden Vali Özdemir Çakacak, ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık etti.

İnönü İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen ‘Vatandaşlarla Buluşma Muhtarlar Toplantısı’na başkanlık eden Vali Özdemir Çakacak, devletin imkânlarından herkesi yararlandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Toplumun huzur ve güven içerisinde yaşaması için vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayan Vali Çakacak, toplantıda yaptığı konuşmada, zaman zaman yapılan bu toplantılarla istek ve temennileri dinleme fırsatı bulduklarını ve kaliteli hizmetin vatandaşa daha çabuk ulaştırılması için daire müdürleri ile muhtarları bir araya getirdiklerin söyledi.

Vatandaşlarımızın sosyo-ekonomik ve kültürel yaşam kalitesini arttıracak olan çalışmalara büyük önem verdiklerini bildiren Vali Çakacak, gelen istek ve taleplerinin toplantıda bulunan kurum amirlerince inceleneceğini ve yerinde getirileceğini ifade etti.

Vali Çakacak’ın başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İnönü Kaymakamı Mustafa Taş, İnönü Belediyesi Başkan Vekili Tahsin Çelik, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Orman Bölge Müdürü Recep Temel, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İl Müftüsü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan Yoldaş, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Alkan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilişim