Vali Özdemir Çakacak, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Ali Engiz’den bilgi aldı.

Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Vali Çakacak, toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının, vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmesinin önemli olduğunu söyledi.

Ülkemizin ekonomik yönden büyümesini istemeyenlerin son zamanlarda saldırıya geçtiğini anımsatan Vali Çakacak, “Ülke olarak birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz. Hem iş dünyası olarak, hem de millet olarak ne kadar güçlü bir devlet olduğumuzu tüm dünyaya göstermeliyiz.” dedi.

Yapılan çalışmaları anlatan Başkan Engiz de Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesinin 12 yıldır ilimizde hizmet verdiğini belirtti. İhracatı, üretimi ve istihdamı arttırmaya yönelik projeler gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Engiz, Vali Çakacak’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti konuşmasında dile getirdi.

Dernek üyeleriyle bir süre sohbet eden Vali Çakacak, ardından Başkan Engiz’e ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek dernek binasından ayrıldı.

Editör: TE Bilişim