Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliğine atanan Vali Özdemir Çakacak, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Vali Çakacak’ın bugünkü ziyaretçileri;  Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, DSİ 3. Bölge Müdürü Hayrettin Baysal, Orman Bölge Müdürü Recep Temel, Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün Güler ve Orman Su İşleri Müdürü Mehmet Sait Kanar oldu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, toplumun rahatı ve huzuru için yapılan bütün çalışmalara devletin tüm kurumlarıyla birlikte yardım etmeye hazır olduklarını bildirdi. Kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çeken Vali Çakacak, “Vatandaşlarımızın karşılaştığı sorunları iyi bir şekilde irdelemek ve sonucunda da bu sorunlara karşı çözüm önerileri üretmek bizlerin görevidir” dedi.

Kamu kurumları ve yerel yönetimler tarafından yapılan çalışmalara ellerinden geldiği kadar destek vermeye çalışacaklarını aktaran Vali Çakacak,  Türkiye’nin daha çok kalkınmasına büyük önem verdiklerini belirterek, “Ülkemizin ve Eskişehir’in kalkınması için hep birlikte çalışmalı, iş birliğine içerisinde olmalıyız. İş birliği olmayan bir yerde kalkınma ve huzur olmaz” şeklinde ifade kullandı.

Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daima en yüksek seviyede tutmamızı isteyen Vali Çakacak, “ Hep birlikte işbirliği içerisinde olursak, vatandaşlarımızın hayatını daha çok kolaylaştırırız” dedi.

Editör: TE Bilişim